Προώθηση ιστοσελίδων

Στοχευμένη προώθηση ιστοσελίδων στο διαδίκτυο!

Προώθηση ιστοσελίδων

Η 4Net δραστηριοποιείται στο χώρο του διαδικτύου δίνοντας έμφαση στον τομέα της στοχευμένης προώθησης ιστοσελίδων. Ο σκοπός της δημιουργίας οποιασδήποτε ιστοσελίδας είναι να δέχεται επισκέπτες που θα βρουν κάτι ενδιαφέρον σε αυτήν. Η στοχευμένη προώθηση ιστοσελίδων έχει στόχο να προσεγγίσει στην ιστοσελίδα χρήστες που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Προώθηση ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης:

Η στοχευμένη προώθηση ιστοσελίδων πραγματοποιείται κατά βάση μέσω των μηχανών αναζήτησης όπως Google, Yahoo, κλπ. και στόχο έχει να παρουσιάζεται η ιστοσελίδα σε όσους αναζητούν για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρει. Η μηχανή αναζήτησης της Google θεωρείται η δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο και στην Ελλάδα και για αυτό o βασικός μας στόχος είναι η προώθηση ιστοσελίδων στο Google. Η προώθηση ιστοσελίδων στο ευρετήριο των μηχανών αναζήτησης και η παρουσίασή τους εκεί επιτυγχάνεται με τις τεχνικές βελτιστοποίησης ιστοσελίδων (SEO) δηλαδή την άνοδο στα οργανικά (κανονικά) αποτελέσματα του ευρετηρίου για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά καθώς και με τις διαφημίσεις (Google Adwords) που εμφανίζονται σε ειδικές θέσεις στο ευρετήριο.

Προώθηση ιστοσελίδων στο Facebook:

Το Facebook είναι ομολογουμένως ο πιο διαδεδομένος διαδικτυακός τόπος συνεύρεσης και επικοινωνίας των χρηστών του διαδικτύου. Αξιοποιώντας τις διαφημίσεις Facebook μπορούν να αποδειχθούν ένα αξιόλογο μέσο προώθησης ιστοσελίδων.

Στοχευμένη προώθηση ιστοσελίδων

Γιατί είναι απαραίτητη η στοχευμένη προώθηση μιας ιστοσελίδας

Στοχευμένη προώθηση ιστοσελίδας

Με τη συνεχή ανάπτυξη του διαδικτύου τα τελευταία χρόνια και στον Ελλαδικό χώρο ο ανταγωνισμός των ιστοσελίδων ολοένα αυξάνεται και έτσι δημιουργείται η ανάγκη για υπηρεσίες στοχευμένης προώθησης ιστοσελίδων. Ο όρος στοχευμένη προώθηση ιστοσελίδων δηλώνει πως η προώθηση της ιστοσελίδας δεν αποσκοπεί γενικά σε κοινό (χρήστες του διαδικτύου) αλλά σε κοινό που ενδιαφέρεται και αναζητά για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρει η ιστοσελίδα μας.

Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται πολλαπλά οι επιτυχία της προωθητικής καμπάνιας που ακολουθούμε και αυτό συνεπάγεται με πολλαπλάσια κέρδη από μία γενική προώθηση. Το διαδίκτυο μπορεί να επιφέρει μεγάλα ποσοστά κέρδους σε μία επιχείρηση αφού οι χρήστες του internet αναζητούν ολοένα και περισσότερο προϊόντα και υπηρεσίες μέσω αυτού. Υπάρχουν δε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.

Χρόνος και τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων SEO

Πόσος χρόνος απαιτείται για να δούμε αποτέλεσμα στις μηχανές αναζήτησης με τεχνικές Seo;

πόσος χρόνος απαιτείται στο Seo

Στην ερώτηση «Πόσος χρόνος απαιτείται για να δούμε αποτέλεσμα στις μηχανές αναζήτησης από την προώθηση της ιστοσελίδας μας με τεχνικές Seo;» δεν υπάρχει μονοσήμαντη απάντηση.

Ωστόσο από την εμπειρία μας μπορούμε να εκτιμήσουμε πως ακόμα και στις πιο ανταγωνιστικές λέξεις-κλειδιά αρκούν 6-9 μήνες σωστής προώθησης για να φτάσει μία ιστοσελίδα στις πρώτες δέκα (10) θέσεις του ευρετηρίου του Google.gr. Αυτό συμβαίνει γιατί στα ελληνικά πλαίσια η προώθηση ιστοσελίδων με τεχνικές SEO δεν είναι διαδεδομένη. Σε πολλές χώρες του εξωτερικού μπορεί να χρειάζονται χρόνια προσπάθειας για να φτάσεις σε θετικά αποτελέσματα λόγω του τεράστιου ανταγωνισμού που υπάρχει.